Discutii politice 2009

Aici se discuta ce nu intra sub acoperirea sectiunilor muzicale ale forumului (filme, jocuri, religie, sport, etc). Aberatiile si caterinca sunt excluse

Moderatori: DiNO, preacher

Re: TU pe cine votezi?

Mesajde Simbad » Mie Dec 02, 2009 9:06 am

paranoic scrie:ba deci ori i-a futut una peste bot ori nu. avem 2 situatii, ori l-a plesnit la caterinca ca mi s-a parut ca zambea baselu' - gen pustiu' a dat cu fatza in palma lui, ori i-a dat una in mecla d'adevaratelea cu sau fara simtu raspunderii. Prima varianta daca e trecuta prin mass-media cu cap si don'soara care prezinta stirile face din tantar armasar, basel pierde 20-25% din votanti, genu' aia de votanti "independenti" care-i doare in pla daca voteaza basel sau geon.
Daca i-a dat d'adevaratelea, ceea ce in esenta nu ma intereseaza, asa ceva nu se face, fiind o persoana publica, cu atat mai mult presedintele tarii. asa nu.

In principiu ai dreptate.
Pierde din votantii oarecum neutri, care s-ar fi dus poate sa-l voteze din scarba de psd. Asa, cu imaginea unui monstru molestator de copii in cap (fie ea falsa sau doar partial adevarata), stau acasa si nu mai incurca socotelile adversarilor lu' Base.
Insa procentul propus de tine mi se pare urias. Daca pierde ceva (sau mai bine zis, daca ar fi fost sa piarda ceva in cazul in care veridicitatea filmuletului nu ar fi fost contestat) e maxim 5%. Da' maxim-maxim. Probabil ca pe 3% mi-as paria eu banii.

In cazul de fata nu pierde nimic. Scopul filmuletului a fost strict de a bloca din start actiuni agresive ale lu' Base, care l-ar fi destabilizat pe Geoana. Asa, 4 zile a trebuit sa se apere.

Eu as fi totusi curios sa vad restul filmului, in afara celor 19 secunde. Adica momentele dinainte si de dupa. Ce pielea mea e doar cu 19 secunde. Atata au filmat aia la meetingul de acolo?
Mai au ceva compromitator de pastrat pentru alta data? Sau din contra au ceva de ascuns? Nu ca gestul de a plesni peste fata un copil ar putea fi vreodata considerat "scos din context". Dar m-am mirat ca la nicio televiziune nu s-a pus problema asta.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Simbad
dimineata verific forumu

Mesajde psychedeliic » Mie Dec 02, 2009 12:37 pm

Simbad scrie:Daca a lovi in fata un pusti de 10 ani (mai tare sau mai incet) nu este reprobabil, atunci explica-mi si mie de ce se chinuie PDL-ul sa demonstreze ca e trucaj.

pai ei sunt constienti ca poporul nu e format din oameni care sa analizeze faza aia si in alte moduri. sunt constienti ca poporu e format in majoritate de aia care fac ce zice popa...fara dar si poate.
Si e clar, faza asta il compromite. E un gest totusi.... de badaran. Insa vorba ta, daca e sa aleg, eu vad un rau/pericol mai mare complotul PSD (care totusi poate avea legatura cu mentalitatea de a conduce tara).
este doar punctul meu de vedere.
Imagine
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
psychedeliic
mr. blonde

Mesajde helldogg » Mie Dec 02, 2009 2:42 pm

http://www.libertatea.ro/stire/basescu- ... 66865.html
'YA a spus:
TOTI CARE NU IL VREA PE BASESCU LE DAU VOIE SA IL PUPE IN PENIS SI APOIPE CHELIE OK
zis quote sucks, just stick your dick here and you will be convinced -> O
helldogg
dimineata verific forumu

Mesajde NskY » Mie Dec 02, 2009 2:53 pm

diseara editie speciala sinteza zilei... invitati crin antonescu, mircea geoana si klaus johannis.
NskY
#

Mesajde preacher » Mie Dec 02, 2009 3:20 pm

the 3 stooges. Imagine
99.9%
preacher
o viata pe forum

Mesajde otarb » Mie Dec 02, 2009 3:54 pm

ma duc sa imi anulez votu, sa nu voteze altu pt mine :baioneta:
otarb
dimineata verific forumu

Mesajde paranoic » Mie Dec 02, 2009 4:02 pm

Simbad scrie:Dar m-am mirat ca la nicio televiziune nu s-a pus problema asta.

Basescu si copilu' din 2004
in prima faza, ce inteleg eu, spune asa, mai pe intelesul tuturor: "nu-mi aduc aminte exact ce s-a intamplat, probabil m-a injurat si i-am futut o palma peste bot un fel de corectie asa".
apoi spune ca el n-a dat si n-ar da niciodata intr-un copil si blablabla. m*** ma!

Si da, cu siguranta am exagerat in legatura cu procentajul. Probabil gestul respectiv o sa indigneze doar pe cei 3%, mai cu capul pe umeri, oameni care inteleg ca, nu mai zic ca esti ditamai omu' politic aka presedintele unei tari, dar ca pur si simplu asa ceva, un om in toata firea nu face. Pe mine unul faza asta e cel mai mic motiv din lumea asta pe care basescu mi-l da ca sa nu-l votez. sunt altele muult mai grave.
Ma intreb ce urmari ar fi avut "incidentul" (cum spune basescu) asupra statutului unui presedinte, in alta tara.

hahhah sa caute diaconescu copilu' sa-l aduca acolosea la iel in studio sa discute problema :bow:

otarb scrie:ma duc sa imi anulez votu, sa nu voteze altu pt mine :baioneta:

cred ca si eu o sa fac acelasi lucru, desi in primul tur cand am fost la vot am asteptat 6 ore sa pun stampila.
Imagine
paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Mesajde psychedeliic » Mie Dec 02, 2009 5:25 pm

cum drac ai asteptat 6 ore?
Imagine
psychedeliic
mr. blonde

Mesajde megga » Mie Dec 02, 2009 5:59 pm

poate nu era la el in oras si cica s-a stat destul de mult la cozi la astea speciale...cred ca minte oricum cu 6 ore :lol: :lol:
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
megga
kapnobatai

Localitate: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Mesajde Simbad » Mie Dec 02, 2009 7:13 pm

psychedeliic scrie:eu vad un rau/pericol mai mare complotul PSD (care totusi poate avea legatura cu mentalitatea de a conduce tara).
este doar punctul meu de vedere.

Gresesti la faptul ca ar fi complotul PSD.
E complotul 100% al liberalilor, mai exact al finantatorului sef Dinu Patriciu. Sarmanii aia de la PSD habar n-aveau de asta.
Inregistrarea din cate se pare provine de la un stab din PDL, suparat pe Basescu si mituit de Patriciu care stia de inregistrare.
Eu pun pariu ca habar n-aveau PSD-istii ce i se pregateste lu' Basescu. Sau, cel mult, aveau informatii, nu insa si proba. Care a fost o chestiune interna a aliantei DA.
Simbad
dimineata verific forumu

Mesajde NskY » Mie Dec 02, 2009 7:19 pm

si pana la urma care e problema? cand a stat patriciu la puscarie ca asa a vrut basescu cum a fost? acum daca se razbuna si el, mi se pare perfect normal.
NskY
#

Mesajde psychedeliic » Mie Dec 02, 2009 7:20 pm

chiar nu m-a interesat atat de tare chestia asta, banuiam ca PSD-u din moment ce a aparut doar acum in turu 2.
Imagine
psychedeliic
mr. blonde

Mesajde Simbad » Mie Dec 02, 2009 7:46 pm

psychedeliic scrie:chiar nu m-a interesat atat de tare chestia asta, banuiam ca PSD-u din moment ce a aparut doar acum in turu 2.

pai da, dar totusi cand dai cu pietre in cineva, e bine sa ai siguranta ca e cel vinovat. Asta asa ca principiu in viata.
Nu ca as muri eu de grija psd-ului, care dupa mine ar putea linistit sa dispara cu tot cu pdl-ul.
Dar imi place sa fie pedepsiti (fie si de parerea unui cetatean doar) pentru ce au facut ei, nu altii.

Oricum, eu nu-l blamez pe Patriciu si in general nu sunt de parerea pulimii care spune "de ce dom'le acum in campania electorala?".
Pai pentru cine nu e retard, campania electorala este momentul special desemnat pentru asa ceva.
Omu' normal care munceste tot anul, n-are timp sa caste gura la talk-show-uri si dezbateri cat e ziulica de lunga.
De aia exista campanie electorala, ca sa se faca un rezumat al principalelor actiuni politice, sa se arate rufele murdare fiecarui candidat (un pumn in fata unui copil mic, o soacra corupta, etc) si sa poti decide in consecinta. Si rufele murdare au si ele importanta lor. Fireste, ca nu conteaza daca un presedinte de exemplu isi insala nevasta; el poate fi la fel de competent ca presedinte si daca n-ar insela-o. Dar pentru un credincios practicant conteaza, ca poate el vrea la Cotroceni pe cineva care sa se incadreze cat mai mult in cele 10 porunci. Si e dreptul lui sa stie...

De-aia nu sunt impotriva filmuletului sau stenogramelor slobozite de PDL. Si nici macar a invectivelor lu' Vadim. Cei impricinati sa raspunda la ele si omu' care voteaza sa caste bine urechile si sa filtreze prin propria minte si constiinta raspunsurile.
Simbad
dimineata verific forumu

Mesajde DiNO » Mie Dec 02, 2009 8:20 pm

si... acum? ca s'a dat o decizie asupra filmuletului?
Imagine
DiNO
Moderatorul Celebru

Mesajde unu' » Mie Dec 02, 2009 8:30 pm

si acum aia de pe antena 3 , domne basescu controleaza tot ,si e normal sa ii dea dreptate lui..
Siempre Fidelis

Mr. Butch" Once You're Dead, You're Done, You Don't Come Back"
unu'
spre 5000 de posturi, e ok

AnteriorUrmătorul

{ QUICK_REPLY }

Înapoi la Discutii