paranoic scrie:ba deci ori i-a futut una peste bot ori nu. avem 2 situatii, ori l-a plesnit la caterinca ca mi s-a parut ca zambea baselu' - gen pustiu' a dat cu fatza in palma lui, ori i-a dat una in mecla d'adevaratelea cu sau fara simtu raspunderii. Prima varianta daca e trecuta prin mass-media cu cap si don'soara care prezinta stirile face din tantar armasar, basel pierde 20-25% din votanti, genu' aia de votanti "independenti" care-i doare in pla daca voteaza basel sau geon.
Daca i-a dat d'adevaratelea, ceea ce in esenta nu ma intereseaza, asa ceva nu se face, fiind o persoana publica, cu atat mai mult presedintele tarii. asa nu.
In principiu ai dreptate.
Pierde din votantii oarecum neutri, care s-ar fi dus poate sa-l voteze din scarba de psd. Asa, cu imaginea unui monstru molestator de copii in cap (fie ea falsa sau doar partial adevarata), stau acasa si nu mai incurca socotelile adversarilor lu' Base.
Insa procentul propus de tine mi se pare urias. Daca pierde ceva (sau mai bine zis, daca ar fi fost sa piarda ceva in cazul in care veridicitatea filmuletului nu ar fi fost contestat) e maxim 5%. Da' maxim-maxim. Probabil ca pe 3% mi-as paria eu banii.
In cazul de fata nu pierde nimic. Scopul filmuletului a fost strict de a bloca din start actiuni agresive ale lu' Base, care l-ar fi destabilizat pe Geoana. Asa, 4 zile a trebuit sa se apere.
Eu as fi totusi curios sa vad restul filmului, in afara celor 19 secunde. Adica momentele dinainte si de dupa. Ce pielea mea e doar cu 19 secunde. Atata au filmat aia la meetingul de acolo?
Mai au ceva compromitator de pastrat pentru alta data? Sau din contra au ceva de ascuns? Nu ca gestul de a plesni peste fata un copil ar putea fi vreodata considerat "scos din context". Dar m-am mirat ca la nicio televiziune nu s-a pus problema asta.