Discutii politice 2009

Aici se discuta ce nu intra sub acoperirea sectiunilor muzicale ale forumului (filme, jocuri, religie, sport, etc). Aberatiile si caterinca sunt excluse

Moderatori: DiNO, preacher

Re: TU pe cine votezi?

Mesajde caveman » Sâm Dec 05, 2009 3:14 pm

Imi vand votul. Am auzit ca si votul meu poate decide alegerile. Vezi oferta mea electorala.

http://doarduble.blogspot.com/2009/12/i ... votul.html
caveman
fratele meu tu esti baiat

Mesajde Simbad » Sâm Dec 05, 2009 3:51 pm

psychedeliic scrie::lol: imi place Simbad...da tot nu votez Geoana :P

vielen Danke!, :oops: Dar eu nu zic sa votezi pe cineva anume. Daca era vorba de Antonescu direct m-as fi riscat sa il propun oamenilor sa fie votat. Dar asa, exista riscul ca si Geoana sa faca unele greseli si p'orma cel pe care l-as fi batut la cap sa-l voteze sa imi reproseze sugestia facuta. Si ii inteleg pe cei care au greutate in a pune stampila pe Geoana, caci nici mie nu mi-e usor. Dar refuz sa fiu sclavul alegerilor mele gresite din trecut (aka Basescu), cand faptele realitatii ma contrazic.

Eu insa vreau doar sa evidentiez anumite aspecte INCREDIBILE si insuportabil de ilogice din activitatea celor pe care ii votam, pentru a vota in cunostinta de cauza. Si mai ales pentru a vota MAI BINE pe viitor, caci e greu de presupus ca poate cineva azi sa schimbe opinia altcuiva, in ceea ce priveste candidatul pe care il va vota.
In America un discurs de genul "imi dau demisia in 5 minute" urmat de amnezie totala, ar fi dus rapid-rapid la cadere completa din viata politica.
Tot in America si probabil si in Europa, o pozitie azi si o alta pozitie COMPLET OPUSA peste 2 luni iar s-ar fi insotit de prabusire in ochii electoratului.
Acolo un hot (securist/comunist de ex.) care striga hotii! la adversarii lui, ar fi tratat imediat drept ipocrit si eliminat din vointa electoratului.

La noi, se pare ca aceste fapte nu ne deranjeaza deloc.
Si mai ales mi se pare ingrijorator (si fascinant in acelasi timp) ca nu suntem in stare sa recunoastem semnalele dictaturii. Ma intreb atunci de ce l-am dat jos pe Ceausescu?! Ca el macar era un dictator versat... Nu ca epigonii de azi.

M-as astepta ca cei care nu pot sa voteze Geoana macar sa nu-l voteze pe Basescu, in cel mai bun caz.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Simbad
dimineata verific forumu

Mesajde awaky » Sâm Dec 05, 2009 7:16 pm

Imagine
Boogie: frate, tu stii ca "braap" e destul de vechi?
Boogie: adica se folosea prin 2003-2004
Boogie: cred ca si m devreme
awaky _: cine a zis primu?
Boogie: la connect'r am auzit
awaky
i'm the scatman

Mesajde Iustin » Dum Dec 06, 2009 2:32 am

nu as vota cu vreunu din ei nici daca mar lua deacasa in carca pana la sectie.pentru mine e amuzant paradoxul in care traieste basescu:el se bate acum cu ce a zis ca va infige in tepe acum 5 ani...pe geaoana nu las pune nici macar administrator de bloc.

ps:tot acum5 ani se declara comunist vaporeanu acuma ne va ajuta sa scapam de comunisti.
ps2:amuzant din nou este faptul ca minerii au fost adusi in bucuresti cu trenuri puse la dispozitie de ministrul transporturilor de atunci adica base iar acum are campanie bazata pe moaca lu iliescu chemand minerii si astea.
Iustin
serios, sunt ok

Mesajde megga » Dum Dec 06, 2009 7:24 am

MANCATEAS PUTZA TA DE BAIAT...DACA SEFU TAU ITI ZICE SA FACI CEVA FACI...DACA NU,INSEAMNA CA N-AI MUNCIT NICIODATA
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
megga
kapnobatai

Localitate: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Mesajde caveman » Dum Dec 06, 2009 12:19 pm

Imi vand votul!

Am ajuns in 18 ore la faimoasa si extraordinara suma de 1 leu
Votul meu e valoros, votul meu conteaza! Votul meu, ca si al tau, poate schimba ceva! :))

http://doarduble.blogspot.com/2009/12/i ... votul.html
caveman
fratele meu tu esti baiat

Mesajde paranoic » Dum Dec 06, 2009 5:14 pm

Exit Poll, ora 13:00: Geoana – Basescu 52,48%-47,52%

Primele date pentru ora 13:00 vin de CURS, Geoană continuând să conducă în faţa lui Băsescu. În schimb, în sondajul CSOP diferenţa scade. Între timp au venit şi cifrele INSOMAR şi CCSB:

Ora 13:00

GEOANĂ 52,48% – BĂSESCU 47,52% (CURS)

GEOANĂ 50,8% – BĂSESCU 49,2% (CSOP)

GEOANĂ 52,3 – BĂSESCU 47,7% (INSOMAR)

GEOANĂ 52% – BĂSESCU 48% (CCSB)
Exit Poll, ora 11:00: Geoana – Basescu 53%-47%

Primele date ale exitpoll-urilor ii dau un usor avans lui Mircea Geoana in cursa prezindentiala, in fata presedintelui Traian Basescu.

Astfel, pana la ora 11:00, CCSB, INSOMAR si CSOP arata ca procentele atarna in favoarea prezidentiabilului PSD, arata Academia Catavencu

Ora 11:00

Geoana 53% – Basescu 47% (CCSB)

Geoana 53,7% – Basescu 46,3% (INSOMAR)

Geoana 52,5% – Basescu 47,5% (CSOP)

Ora 9:30

Geoana 51,5% – Basescu 48,5% (CCSB)

Pac pac ;>

Sursa: http://blog.imperiaonline.me/2009/12/06 ... a-basescu/
Imagine
paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Mesajde Simbad » Dum Dec 06, 2009 5:59 pm

De acum incepe noaptea. Si manevrele care se fac mai usor fara lumina.
Iar exit poll-urile nu sunt la fel de exacte in cazul alegerii dintre 2 candidati, pentru ca multi oameni declara ca au votat cu "celalalt" de teama primarului din sectia de votare, de teama partenerului de viata, etc.

Mai sunt si voturile din strainatate, care nu sunt incluse in exit-poll-uri.

Va fi strans zic eu, cel putin in ceea ce priveste rezultatul exit-poll-urilor.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Simbad
dimineata verific forumu

Mesajde paulio » Dum Dec 06, 2009 6:04 pm

spuneti-mi si mie o sectie speciala la care nu e coada in bucuresti
paulio

Mesajde Bazooka Joe » Dum Dec 06, 2009 7:49 pm

paulio scrie:spuneti-mi si mie o sectie speciala la care nu e coada in bucuresti

ORA 18:00

Sectorul 3 Căminul de bătrâni nr.5 Calea Vitan 267-269 – aprox. 30 persoane

Sectorul 3 Spitalul „Caritas” Str. Traian nr. 29 – aprox. 25 persoane

Sectorul 6 Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie „Panait Sârbu” Calea Giuleşti nr. 5 – aprox. 15 persoane

Sectorul 6 Căminul C-D Splaiul Independenţei nr.204 – 2 sectii– aprox. 10 persoane

Sectorul 6 Cămin A3 Str. Pascal Cristian – aprox. 10 persoane
m*** copos
Bazooka Joe
trendy guy

Mesajde Werther » Dum Dec 06, 2009 8:30 pm

situatia asta ma depaseste frate... TOTI, dar TOTI care voteaza nu o fac pentru ca ar avea vreun favorit ci pentru ca nu vor sa iasa x sau y. Nu votez Geoana pentru ca e comunist , deci mai bine Basescu sau...Nu votez Basescu pt ca de 5 ani o duc rau , votez Geoana ! Nimeni nu spune votez in plm p-asta pentru ca el a facut si a dres si are planu' de salvare al pulii. Ce vreau sa mai spun e ca sistemul politic actual e fix unul comunist. Partidele nu-si respecta doctrina, baietii sar din dreapta in stanga si de la un partid la altul dupa cum bate vantul - practic exista un singur partid impartit doar pentru a lasa impresia ca tu poti sa alegi...dar uite ca nu ai ce sa alegi. Antonescu e cu Geoana. PCR, m*** lor!
I murder Gods like Charles Darwin !

" Ceilalţi lupi m-ar sfâşia, dacă ar şti că urletul meu e, în realitate, un plâns. " Octavian Paler
Werther
Sturm und Drang

Mesajde awaky » Dum Dec 06, 2009 9:02 pm

sa tot fie alegeri dastea, ca e bine :)
Boogie: frate, tu stii ca "braap" e destul de vechi?
Boogie: adica se folosea prin 2003-2004
Boogie: cred ca si m devreme
awaky _: cine a zis primu?
Boogie: la connect'r am auzit
awaky
i'm the scatman

Mesajde Iustin » Dum Dec 06, 2009 9:15 pm

meggadon scrie:MANCATEAS PUTZA TA DE BAIAT...DACA SEFU TAU ITI ZICE SA FACI CEVA FACI...DACA NU,INSEAMNA CA N-AI MUNCIT NICIODATA

daca nu a facut gura mare atunci de comunisti sa taca si sa nu fie un ipocrit.daca sefu tau iti zice sa omori un om il omori si zici asta la politie ce miai zis mie.a fost partas la o crima si nu are dreptul sa vorbeasca despre asta.
Iustin
serios, sunt ok

Mesajde Iustin » Dum Dec 06, 2009 9:17 pm

si tot legat de sefi

generalii care in timpul revolutiei au ordonat sa se traga in manifestanti au facut acelasi lucru au ascultat de sef siau ajuns prin tribunale
Iustin
serios, sunt ok

Mesajde paulio » Dum Dec 06, 2009 10:14 pm

da taty, geoanache presedinte :D
paulio

AnteriorUrmătorul

{ QUICK_REPLY }

Înapoi la Discutii