povestea pe scurt ar fi cam asa (e posibil sa ma insel la unele detalii legate de boala ei), in ultima luna a avut de-a face cu 4 spitale, 3 din bucuresti si unul din constanta, luni a fost adusa din constanta in bucuresti cu salvarea la matei bals, internata la terapie intensiva, am apucat sa o vad pentru cateva minute si sa stau cu ea de vorba luni pe la 18:00, nici nu banuiam cat e de grava situatia ei cu tot ca ea era speriata, apoi seara au sedat-o si legat-o de pat ca sa poata sa o conecteze la aparatura de respirat artificial (ultimul sms mi l-a dat la 20 fara un pic), pneumonia si microbul care i-a facut ca sistemul imunitar sa fie slabit iau afectat in ultimul timp si alte organe interne, azi dimineata i-a cedat inima
duminica va fi inmormantarea in mihail kogalniceanu, constanta, nu stiu ora, care doriti sa ajungeti pe acolo sunteti bineveniti
nu imi vine sa cred unde s-a ajuns, nu stiu ce ma fac fara ea, o sa imi reprosez mult timp de acum incolo ca nu am ajuns cu ea la un doctor mai devreme
va rog din suflet cei care ati avut neintelegeri cu ea sa o iertati
va multumesc ca sunteti alaturi de noi
din pacate nu am reusit sa facem multe poze impreuna

te iubesc sanziano!