Sa le trag la m*** cu campaniile lor si debaterile pizdii! De ce? Pentru ca nu mai cred in vorbe. Nu mai cred in politicieni. Pentru ca orice politician la putere sau opozitie, e acolo in interes personal. Nimeni in tara asta n-are dorinta de'a face ceva constructiv ceva bun pentru Romania, nu ne sta in caracter, noua romanilor. Orice om intreg la cap dupa ce a fost mintit 20 de ani la rand nu mai crede in campanii, in pixuri, in mici si c***t! E chestiune de realitate turul asta. Ori votezi cu basescu, privind in urma in cei 4 ani de presedentie, ce-a facut, ce n-a facut, ce-a promis c-o sa faca si si-a bagat p*** pe parcurs cand a simtit gustul banilor si al puterii. Ori votezi geoana, care desi e psd-istu' lu iliescu, partid care a fost la putere, el ca persoana ar fi din start o schimbare, si poti SA SPERI ca o sa schimbe ceva in bine. Problema in cazul de fata e ca avem sa alegem intre dracu si lacu, orice ai alege tot rau e. Eu unul nu mai cred tati in vorbe. Desi, in cazul in care m-as hotara sa votez, lucru care nu cred ca se va intampla, balanta s-ar inclina in favoarea geoana. Basescu a fost, nu mai pot inca 4 ani in p*** mea imbatranesc, inca 4 ani inca 4 iara si tot asa?
Dupa parerea mea, din toate punctele de vedere in afara de prezenta, o schimbare radicala in tara noastra ar fi fost Cernea presedinte. Imi pare rau ca n-a castigat el, desigur stiam ca n-o sa castige el, atata timp cat satenii cumparati cu galeti si umbrele au facut legea anul asta, ca in fiecare an cand s-a votat, de fapt. Si ce mi-e cel mai tare frica e ca pentru mult timp deacum incolo o sa ramanem niste saraci inapoiati, cu ochii dupa furat si gandu' la bani si cand dormim, tinand cont de tinerii din ziua de azi care-s niste cocalari si niste pitipoance.
Si sa ma p** pe toate site-urile care-au aparut ca ciupercile dupa ploaie care mai de care sustinandu-si la sange preferatul. Partea proasta e ca, din cred ca mai mult de 30 de siteuri diferite pe care le-am vazut in ultimele zile, majoritatea erau pro basescu, multe dintre ele folosindu-se de revolutie ca argument contra lui geoana.