Discutii politice 2009

Aici se discuta ce nu intra sub acoperirea sectiunilor muzicale ale forumului (filme, jocuri, religie, sport, etc). Aberatiile si caterinca sunt excluse

Moderatori: DiNO, preacher

Re: TU pe cine votezi?

Mesajde paranoic » Joi Dec 03, 2009 11:34 pm

Sa le trag la m*** cu campaniile lor si debaterile pizdii! De ce? Pentru ca nu mai cred in vorbe. Nu mai cred in politicieni. Pentru ca orice politician la putere sau opozitie, e acolo in interes personal. Nimeni in tara asta n-are dorinta de'a face ceva constructiv ceva bun pentru Romania, nu ne sta in caracter, noua romanilor. Orice om intreg la cap dupa ce a fost mintit 20 de ani la rand nu mai crede in campanii, in pixuri, in mici si c***t! E chestiune de realitate turul asta. Ori votezi cu basescu, privind in urma in cei 4 ani de presedentie, ce-a facut, ce n-a facut, ce-a promis c-o sa faca si si-a bagat p*** pe parcurs cand a simtit gustul banilor si al puterii. Ori votezi geoana, care desi e psd-istu' lu iliescu, partid care a fost la putere, el ca persoana ar fi din start o schimbare, si poti SA SPERI ca o sa schimbe ceva in bine. Problema in cazul de fata e ca avem sa alegem intre dracu si lacu, orice ai alege tot rau e. Eu unul nu mai cred tati in vorbe. Desi, in cazul in care m-as hotara sa votez, lucru care nu cred ca se va intampla, balanta s-ar inclina in favoarea geoana. Basescu a fost, nu mai pot inca 4 ani in p*** mea imbatranesc, inca 4 ani inca 4 iara si tot asa?
Dupa parerea mea, din toate punctele de vedere in afara de prezenta, o schimbare radicala in tara noastra ar fi fost Cernea presedinte. Imi pare rau ca n-a castigat el, desigur stiam ca n-o sa castige el, atata timp cat satenii cumparati cu galeti si umbrele au facut legea anul asta, ca in fiecare an cand s-a votat, de fapt. Si ce mi-e cel mai tare frica e ca pentru mult timp deacum incolo o sa ramanem niste saraci inapoiati, cu ochii dupa furat si gandu' la bani si cand dormim, tinand cont de tinerii din ziua de azi care-s niste cocalari si niste pitipoance.
Si sa ma p** pe toate site-urile care-au aparut ca ciupercile dupa ploaie care mai de care sustinandu-si la sange preferatul. Partea proasta e ca, din cred ca mai mult de 30 de siteuri diferite pe care le-am vazut in ultimele zile, majoritatea erau pro basescu, multe dintre ele folosindu-se de revolutie ca argument contra lui geoana.
Imagine
paranoic
spre 5000 de posturi, e ok

Mesajde Suzy » Vin Dec 04, 2009 12:13 am

http://www.romaniantipsd.ro/ nu stiu daca a fost.
Multumesc acum celor ce, M-AU lasat sa iau LSD

Nosfi langa mine l-am pierduuuuuuuut....

http://cevatrendysiurban.blogspot.com/
Suzy
Viata mea e pe forum. w00t!

Mesajde paulio » Vin Dec 04, 2009 12:46 am

e trucaj
paulio

Mesajde Simbad » Vin Dec 04, 2009 9:00 am

Si eu cred ca Geoana a pierdut confruntarea. A fost prea moale si nu i-a-ntors-o de cate ori a avut ocazia.
La faza cu vizita la Vantu era imperios sa spuna ca Academia Catavencu de unde provine poza este ziarul lui Vantu. Si daca Academia Catavencu il sprijina pe Basescu inseamna ca Vantu il sprijina pe Basescu si ca Vantu este mogulul lui Basescu (cum este probabil si realitatea). In schimb emotivul Geoana balmajeste ceva de discutii lamuritoare despre un interviu anterior in care l-ar fi criticat pe Vantu....

Chestia cu cadoul lui Base nu am inteles-o. Adica nu am inteles lovitura. In schimb Geoana mi s-a parut mai bun la cadou. Aia cu bunele maniere a fost un punch reusit.

Intrebarea de final cu juratul pe Biblie, pentru orice om analitic si logic (cum sunt probabil doar 10% din romani), Basescu s-a dovedit mincinos prin omisiune; el afirmand nu ca nu a lovit copilul NICIODATA. Ci ca nu l-a lovit in plex sau cu pumnul. Ceea ce lasa atatea eventualitati posibile: cu mana, cu karata, cu piciorul, etc. Cat de greu era sa fi zis ca nu l-a lovit DELOC. Dar probabil s-a temut ca Vineri mai apare un film, nestiut de el. Ceea ce demonstreaza ca l-a lovit pe pustiul ala. A fost ca Bill Clinton care a spus "eu nu am avut relatii sexuale" si ulterior, prins cu ocaua mica, afirmand ca "sexul oral nu e relatie sexuala". La fel si Base si-a lasat cale de intors in caz de eventuale noi dezvaluiri ulterioare.
Insa acest lucru nu e important. 90% dintre romani nu au sesizat probabil nuanta. Iar din cei 10%, probabil 5% sunt votanti mai mult sau mai putin fanatici ai lui Base si nu-i intoarce nimeni cu o chestiune minora ca lovirea unui minor.

Per ansamblu, tinand cont de publicul roman, eu zic ca Geoana a PIERDUT confruntarea si probabil va pierde alegerile.

Ne vom trezi in pat inca 5 ani cu Basescu, vorba clipului lu' Antonescu. Si tare mi-e teama ca o sa ne trezim inca 25. Ca in dicatatura, nu se mai tine cont de numarul maxim de mandate prevazute de constitutie.
Hipocrisy is the greatest luxury!
Simbad
dimineata verific forumu

Mesajde creTzu » Vin Dec 04, 2009 10:20 am

Sa le dau la m*** tuturor celor care alimenteaza manipularea asta absolut nesimtita cu ANTICOMUNISMU lu Basescu. Se rasucesc m**** grav de tot. Si toti copiii prosti pun botu. ABSOLUT PENIBIL.FIX Basescu e ala care facea parte din nomenclatura COMUNISTA !!!!!!!!!! Era singura sansa a lu Basescu dupa cum am mai spus sa fie in turul doi cu Geoana. Eu unul nu pot vota PSD, dar NICI PDL si acum ma gandesc ca daca pun in balanta PDL-u e cu mult mai nociv, numai prin nesimtirea asta crasa de care da dovada. Astia nu dau inapoi de la absolut nimic . De la clipuri cu manele pana la chestia cu primarul Timisoarei. Dar orice ni se va intampla meritam, pe mine unul nu ma atinge cu nimic direct cine e presedinte, dar o sa am o satisfactie sadica in momentul in care unii isi vor lua extrem de tare la m*** daca mai iese Basescu. Si cat de prost sa fii ?! Sa pui botul la mangleala de cea mai joasa speta a unui marinar infect. Ca practic partidu ala inseamna Basescu, ca restul sunt mult prea compromisi. Oh joy
creTzu
aka Cascarino sau Nelu

Mesajde NskY » Vin Dec 04, 2009 10:27 am

NskY
#

Mesajde ShannonTHB » Vin Dec 04, 2009 10:30 am

Oricare dintre ei ar iesi numai sa faca ceva cu tara asta.
www.myspace.com/shannonbeatbox
ShannonTHB
dimineata verific forumu

Mesajde NskY » Vin Dec 04, 2009 10:41 am

basescu dupa 5 ani de mandat ne spune ce ar fi nevoie... ce ar trebui facut. pe geoana il inteleg ca spune astfel de lucruri, ca nu el e la putere... dar basescu? ar trebui sa spuna "in astia 5 ani am facut: .. . . .. . .. . "
NskY
#

Mesajde G-MONEY » Vin Dec 04, 2009 10:55 am

ba cand va aud pe toti cum comentati aiurea..Daca as avea o putere as avea grija sa voteze absolut toti romanii cu drept de vot, fara sa fie influentati. Sa iasa presedinte ORICINE vor ei, in afara de Basescu si Geoana. Sa iasa Cernea poftim, cum a zis paranoic. Voi chiar nu intelegeti ca oricine ar fi iesit presedinte in afara de astia doi nu scotea tara asta din c***t si nu traiam ca finlandezii? Presedintele NU CONDUCE tara singur, chiar nu intelegeti? Poate sa iasa si Isus presedinte, sa VREA cu adevarat sa faca bine, DAR nu o sa fie lasat de altii. Credeti ca un SINGUR om poate sa faca minuni? Zici ca Basescu spune ca ar fi nevoie, ar trebui..Daca va uitati atenti aseara, Geoana zicea O SA fac, O SA dreg. Ma da o singura data nu a zis DE UNDE plm o sa ia bani ca sa faca el toate astea. Oricare din noi se ducea acolo zicea da frate va scot din c***t,e usor sa promiti, dar spuneti ma sa vada si oamenii de unde o sa luati voi bani pentru tot ce promiteti. Basescu, desi nu e nici asta cu mult mai breaz, a zis ca ar fi trebuit sa faca, nu a zis omu ca e mandru de ce a facut in astia 5 ani, dar a fost vreunu in toata istoria sa zicem moderna a Romaniei care a facut absolut tot ce a zis? Sau in istoria oricarei natiuni civilizate? Eu nu cred. Din cate stiu eu, chelu a propus legea cu scoaterea imunitatii parlamentare si psd-u a votat NU. De ce oare?
Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini
G-MONEY

Mesajde NskY » Vin Dec 04, 2009 11:04 am

aici nu merge asa ca omu nu a facut dar ii pare rau hai ca il votam tot pe el.

ai zis ca faci, ai avut sansa, nu ai facut, acasa, pa! next.
NskY
#

Mesajde G-MONEY » Vin Dec 04, 2009 11:17 am

Theodore Hansson scrie:aici nu merge asa ca omu nu a facut dar ii pare rau hai ca il votam tot pe el.

ai zis ca faci, ai avut sansa, nu ai facut, acasa, pa! next.

frate tu cati ani ai? Sincer, sunt curios. Tu crezi ca aici e ca in Liga I la fotbal sa te dea afara dupa 3-4 etape? Inseamna ca nu ai citit ce am spus mai sus sau nu ai inteles. NU am zis hai sa il votam pe el, am zis ca nu e cu mult mai breaz, am zis doar ca e CONSTIENT ca nu a facut tot ce a promis dar te-ai gandit ca NU avea cum sa faca? Si crezi ca daca vine Geoana si dupa 5 ani altu si tot asa, aia o sa faca tot ce zic? este IMPOSIBIL!!! Oricat de putin ar promite, tot nu o sa faca niciunu TOT ce zice. Nicaieri in lume
Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne intelegem bine, ca intre asasini
G-MONEY

Mesajde exro79 » Vin Dec 04, 2009 11:35 am

asteptam momentul in care vei arata cu ADEVARAT cat de prost esti G-Money :lol:

a mers 5 ani prost si nu a facut nimic,hai sa ii mai dam 5 ani pentru ca e constient ca nu a facut nimic:)) Partidul care l-a sustinut a fost la guvernare! Cum adica nu l-au lasat altii? Habar nu ai despre ce vorbesti!

Theodore Hansson scrie: ai zis ca faci, ai avut sansa, nu ai facut, acasa, pa! next.

DA! Dupa logica asta as vota si eu dar ma abtin pentru ca totusi e vorba de geoana si psd.
"any advertisement in public space that gives you no choice whether you see it or not is yours, it belongs to you ,, its yours to take, rearrange and re use.Asking for permission is like asking to keep a rock someone just threw at your head"
- Banksy
exro79
adevarat sa mor de nu

Mesajde G-MONEY » Vin Dec 04, 2009 11:41 am

exro79 scrie:asteptam momentul in care vei arata cu ADEVARAT cat de prost esti G-Money :lol:

a mers 5 ani prost si nu a facut nimic,hai sa ii mai dam 5 ani pentru ca e constient ca nu a facut nimic:)) Partidul care l-a sustinut a fost la guvernare! Cum adica nu l-au lasat altii? Habar nu ai despre ce vorbesti!

Theodore Hansson scrie: ai zis ca faci, ai avut sansa, nu ai facut, acasa, pa! next.

DA! Dupa logica asta as vota si eu dar ma abtin pentru ca totusi e vorba de geoana si psd.

bine ma, eu sunt prost si voi genii din astea neintelese. Cum ziceti voi. Habar nu am despre ce vb, ok, stai tu acasa si nu vota pe nimeni, ia-te de mana cu altii ca tine asa destepti si stati acasa. Daca voi sunteti asa de "destepti" incat sa credeti ca un presedinte conduce SINGUR tara asta si ca o sa faca tot ce promite..atunci jos palaria in fata voastra. Deja topicul asta este penibil, romanii atat stiu, sa arate cu degetul, sa se planga, si sa ceara un singur lucru tot timpu: schimbare, schimbare, schimbare. Pentru astia ca voi daca as putea as schimba constitutia sa dureze un mandat maxim 2-3 ani si apoi sa alegeti voi alt presedinde. Si pun pariu ca si daca as trai 200 de ani nu o sa ziceti de vreunu: DA, ASTA A FACUT TOT CE A ZIS
G-MONEY

Mesajde megga » Vin Dec 04, 2009 1:15 pm

astia care asteptati sa va dea cineva ceva(ceva la care aveti tot dreptul) n-aveti nici o sansa in romania...plecati fratilor afara unde putei fi recunoscuti ca oameni si profesionisti...aici fiti serpi,perversi si luati singuri ce va trebuie...nici un presedinte n-o sa va reprezinte pe VOI.cu cat realizati mai repede astia mai pustani cu atat mai bine...
O.I.P. Sanziana aka SanzEeK (05.12.1988 - 03.12.2009)
megga
kapnobatai

Localitate: im so high u couldnt reach me with a fuckin antenna...

Mesajde psychedeliic » Vin Dec 04, 2009 4:37 pm

G-MONEY scrie:si sa ceara un singur lucru tot timpu: schimbare, schimbare, schimbare.

pe cand se satura cat de cat unu de furat, votam altu cu foamea-n gat si o luam de la cap...gen :lol:
Imagine
"Are you gonna bark all day, little doggie,
' or are you gonna bite?"
psychedeliic
mr. blonde

AnteriorUrmătorul

{ QUICK_REPLY }

Înapoi la Discutii